Ледарі, яких світ не бачив. Власникам яких імен це властиво від народження

Але не забуваймо, що лінощі - це двигун прогресу

Ілля

Ілля вміє працювати на повну, він розумний і самодостатній. Його вирізняє уміння правильно розставляти пріоритети, акумулювати сили й не розпорошуватися на дріб’язок. Лінтюхом його вважають ті, хто погано з ним знайомий, і не усвідомлює, що Ілля в цей час планує майбутнє.

Іван

Це точно не фанат витрачати на марно свій час. Івана важко кудись запросити чи запропонувати поїздку, він на неї дуже довго наважується, або й не наважується зовсім. Йому треба довго і ретельно пояснювати, навіщо це потрібно. Друзям здається, що він не може прийняти рішення, а йому насправді лінь щось міняти. Навіть на кілька годин.

Дмитро

Повносправним лінтюхом назвати Дмитра не випадає. Він має переважно хорошу роботу і стабільний дохід. Але домогтися від Павла допомоги по дому – нереально. Дмитро вірить, що він не вміє цього робити, то ж і вчитися не хоче, бо йому лінь.

Павло

Павло народився, щоб творити історію, а не тягти увесь цей побут. Вони багато років можуть провести в пошуках великої ідеї та не менш грандіозної роботи. Вони настільки звикають до цього стану, що перемикнутися на щось практичне їм лінь.

Степан

Степан впевнений, що кожен у цьому світі майстер у своїй галузі. То ж до Степана приходять слюсарі, електрики, майстри – які роблять усе, що треба. Йому цим займатися лінь. Степан зазвичай має хороший дохід, тож бажання щось змінювати у нього немає.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень