Зелений острів у центрі Рівного - це не назавжди. Дещо про громадський простір біля театру 

Після численних суперечок у соцмережах суть проєкту і його можливу подальшу участь прокоментував міський голова Рівного Олександр Третяк

Мобільні дерева, які минулого тижня встановили на Театральній площі у Рівному, викликали бурхливе обговорення серед містян. Комусь цей проєкт сподобався, а хтось – категорично проти такого новаторства. Мовляв, конструкція зовсім не вписується у загальну картину.

Цю ситуацію в ефірі Радіо ТРЕК сьогодні прокоментував  міський голова Рівного Олександр Третяк. Каже, насправді проєкт «Місто шумить інакше» має показати, наскільки важливим є озеленення міського простору:

– Це ж не капітальна споруда, яка там стоятиме десятки років. Це лише проєкт, який покликаний показати важливість озеленення нашого міста.

 

При чому позиція театру однозначна – їм ця зона подобається.

 

Вона стоятиме там до осені, а там будемо вирішувати – можливо, перевеземо в інше місце, де це все краще впишеться, - розповів очільник міста.

Міський голова Рівного Олександр Третяк
Міський голова Рівного Олександр Третяк

Стежити за тим, аби громадський простір у центрі міста завжди був доглянутим мають реалізатори ініціативи, наголошує міський голова. 

???? Загальна вартість проєкту, нагадаємо, близько 220 тис. грн. Це грантові кошти, які проєктанти (ГО «Агенція сталого розвитку міста» та ініціатива «Сад історій») виграли ще торік.

У спеціальних конструкціях висаджують теплолюбні дерева катальпи, трави міскантус, щучник, каламагротіс, алопекурус, квіти гортензії та інші багаторічні рослини ????????

Відкрили цю локацію 17 червня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень