Кадрові зміни тривають. У Рівному нова очільниця управління комунальною власністю

Сьогодні її представили колективу

У Рівному змінився начальник Управління комунальної власності. Відсьогодні управління очолює Олеся Смоловик.  Її уже представив колективу міський голова Олександр Третяк.

Олеся Юріївна за фахом юрист. Впродовж 16 років працювала на виробничих підприємствах, здійснюючи супровід господарської діяльності.

 

Сфера комунальної власності потребує максимальної уваги та якісного розвитку в контексті нашого міста. Адже майно громади повинно бути під пильним контролем та звітами, - написав Олександр Третяк.

На його переконання, місяця достатньо, аби новий керівник увійшов в курс справ управління і його команда запрацює як сервісна служба на благо громади.

Нагадаємо, раніше управління очолювала Наталія Поліщук, яка працювала у структурі міської ради ще з часів, коли міським головою був Віктор Чайка. Чи залишиться вона працювати в управлінні - наразі невідомо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень