Зайві кошти місцева влада хоче покласти в банк

У бюджеті міста станом на 1 червня 2016 року сформувався профіцит розміром в 84, 8 мільйонів гривень. Якщо позитивна тенденція збережеться, то до 1 липня місто матиме 100 мільйонів додаткових грошей

У зв'язку з цим, депутати вирішили за рахунок додаткових грошей заробити ще. Тому було прийняте рішення ці кошти покласти в банк під депозит. Строк, на який розраховують народні обранці, становить близько 4,5 - 5 місяців. 

Таким чином за цей період влада зможе додати до покладених (сума приблизно в 70 мільйонів гривень) коштів примножити ще від 4,5 до 6 мільйонів, в залежності від суми та відсоткової ставки.

Банки, які потім братимуть участь в тендері на зберігання грошей, мають відповідати певним умовам. Зокрема, це можливість розміщення коштів близько 100 мільйонів гривень за умови дострокового зняття коштів.

Таких банків в місті знайшлося аж три: Укргазбанк, Ощадбанк та Укрексімбанк.

Нині депутати прийняли резолюцію, в якій рекомендують це рішення до виконання. Далі слідуватимуть тендерні переговори між банками-претендентами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень