Нове життя для аеропорту: відомо вартість перельоту з Рівного в Туреччину

З Рівного до Анталії на відпочинок – цілковита реальність. Перший рейс відправить туристів на море вже 10 липня.

Нам вдалося з’ясувати, що першими тури із вильотом із рівненського аеропорту почали продавати у туристичній кампанії «Ідея Тур».

За словами засновника кампанії Юлії Пєшкової, розмови про початок авіасполучення Рівного з курортними містами велися уже давно, а навесні туроператор TPG (Travel Professional Group) розмірковував про відкриття чартерних рейсів до Болгарії. Проте на сьогодні достеменно відомо про відкриття напрямку – Туреччина, зокрема до Анталії. Говорить Юлія Пєшкова:

– Продаж квитків розпочався минулого тижня. З 10 липня можна вже бронювати на виліт. Взагалі рейси планують здійснювати раз в тиждень, щонеділі. Можна придбати квиток і виключно на переліт до Анталії, але треба додатково уточнювати виключно у туроператора, оскільки це по запиту, в залежності від наповненості рейса. Це ж не тільки Рівне, це увесь Західний регіон, і львів'яни можуть іхати у Рівне, і Волинська область, і Тернопільська. Це взагалі весь Західний регіон. Тури вже доступні до бронювання, - розповіла Юлія Пєшкова. 

 

Якщо говорити про вартість відпочинку із перельотом, то це коштує в середньому 400 – 450 доларів на одну людину, за словами Юлії Пєшкової, це середня вартість при проживанні у хорошому 4-зірковому  готелі Туреччини. А найдешевший варіант перельоту з Рівного в Туреччину і назад без проживання коштуватиме в середньому 250 доларів на одну людину.

До слова, придбати тури з вильотом з Рівного можна у будь-якій компанії, проте «Ідея Тур» першими довідалися про таку можливість. Як каже Юлія Пишкова, про це повідомляли на гарячій лінії туроператора Тревел Профешіонал Груп.

Свою чергою заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко зауважив, що згодом, крім Туреччини, TPG планує розвинути туристичні перельоти з Рівного й у інші країни. Наприклад, з осени цього року розглядають варіант перельотів до Єгипту.

Також Тимошенко додає: якщо попит на чартерні рейси з рівненського аеропорту зросте, це сприятиме розвитку як летовища, так і зростанню економіки області:

– Будь-який літак, який сідає в рівненському аеропорту, – це кошти, які надходять на наше обласне комунальне підприємство. Тут і заправка літака, зліт, посадка – це робочі місця, це оплата за всі ці речі. У будь-якому разі – це стимулювання для розвитку нашого аеропорту і в цілому економіки.

Зауважимо, що наразі рівненський аеропорт одночасно може обслуговувати близько 100 пасажирів. За словами Ігоря Тимошенка, летовище потребує розширення і ремонту. Тому якщо ініціатива з чартерними рейсами запрацює, заступник голови ОДА не виключає проведення навіть капітального ремонту рівненського аеропорту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень