Завжди знайдуть причину, щоб відмовити: Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких не варто просити про допомогу

Краще звернутися до когось іншого

Кожна людина в житті проходить через труднощі та кризові ситуації, в яких потрібна термінова допомога. Астрологи вважають, що надати її можуть не всі знаки Зодіаку. Хтось із них схильний до егоїзму, а хтось своєю поведінкою може лише погіршити ситуацію.

Зокрема, є три знаки Зодіаку, до яких краще не звертатися у біді.

Лев

Леви часто бувають егоїстичними, і у них зазвичай є свої справи, які явно важливіші за ваші. Якщо ви звернетеся до них зі своєю проблемою, є ризик, що вони перевернуть розмову на себе та свої труднощі.

І хоча Леви чудово зберігають самовладання у стресових ситуаціях і знають, як знайти світло в кінці темного тунелю, вони, як правило, дбають лише про себе.

Стрілець

Стрільці дуже оптимістичні і щиро вболіватимуть за вас, щоб ви вийшли переможцем з будь-якої скрутної ситуації. Але коли справа доходить до пропозиції корисної допомоги, вони, мабуть, відмовляться. Проблема в тому, що представники знаку часто уникають зобов'язань та відповідальності.

Непостійність Стрільців і надто позитивний погляд на світ завадять вам, коли потрібно все спланувати та обміркувати. Під час кризи вам знадобиться хтось більш практичний та надійний.

Риби

Риби можуть бути нерішучими та надмірно емоційними, коли опиняються у стані невизначеності. Коли потрібно діяти швидко і дотримуватися чіткого плану, представникам цього знаку краще не дзвонити. Їм також важко відокремити свої особисті почуття та об'єктивно поглянути на ситуацію.

Риби не люблять конфронтації, і в кризовий момент часто стають неефективними. При цьому вони можуть підставити плече, коли потрібно поплакати або поділитися переживаннями.

Джерело: apostrophe

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень