Несподівана й доленосна зустріч – Тельцям, безвідмовність коханих – Терезам: гороскоп на 31 серпня

Також можливі кар’єрні зміни

ОВНИ

Зараз бути уважнішими до тих, з ким ви близькі. Хтось з цих людей знає, як можна вирішити вашу проблему, тому прислухайтеся до порад.  

ТЕЛЬЦІ

Про себе нагадає якийсь знайомий. Ви будете здивовані цим спілкуванням, яке може суттєво позначитися на вашому житті.

БЛИЗНЯТА

Ваш настрій буде постійно змінюватися. Контролюйте себе, бо можете зірватися на найближчих людях.

РАКИ

Будьте готовими до різкого повороту подій. Зараз вам буде важко знайти спільну мову з людьми, тому не виключені сварки.

ЛЕВИ

На роботі буде чимало справ, але ви зможете з ними впоратися. Обов’язково приділіть час коханим, адже є речі в житті не менш важливі, ніж робота.

ДІВИ

Зараз прекрасний час для професійної активності. Ви на фінішній прямій до визнання. Найближчим часом можете очікувати кар’єрних змін.

ТЕРЕЗИ

Можете просити у коханої людини все, що побажаєте. Ваш обранець перебуватиме у прекрасному настрої, тому навряд чи вам відмовить.

СКОРПІОНИ

Ви отримаєте важливу інформацію, яка допоможе зміцнити професійні позиції. У любовних стосунках можливі несподівані, але позитивні зміни.

СТРІЛЬЦІ

Не бійтеся суперечити людям. Особливо, якщо впевнені у своїй правоті. Ви будете нервувати, оскільки негаразди можуть траплятися практично на кожному кроці. Запасіться терпінням і постарайтеся реагувати на все максимально спокійно.

КОЗОРОГИ

Ви зможете заявити про себе та свої вміння, але для цього доведеться добре попрацювати. Цей успіх даватиметься важко, але результат того вартий.

ВОДОЛІЇ

Вам доведеться зробити складний вибір в особистому житті. Здається, що ваші стосунки рівні та прості, але невдовзі може виникнути емоційний розлад.

РИБИ

Не шукайте помічників, навіть якщо ви втомилися все виконувати самотужки. Цього дня активізуються заздрісники, тому намагайтеся контролювати усе, що відбувається довкола.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень