Запахи, які гарантовано притягують гроші 

Такі ноти можна обирати у парфумах, аромаолії слід використовувати вдома та офісі 

М'ята

М'яту ще наші предки використовували для обкурювання торгових точок і залучення клієнтів. Сучасні езотерики вважають, що м'ята здатна позитивно впливати на енергетичні канали, що відповідають за фінанси. Тож олії з м'ятою можна використовувати вдома, трохи нанести на гаманець, м'ятні ноти доречні й у парфумах.

Кардамон і жасмин

Запах жасмину допомагає притягнути в життя жінки заможного чоловіка. Саме тому ноти жасмину настільки популярні у парфумах. А ось кардамон вважається чоловічим запахом. Він не лише подобається жінкам і притягує їх у ваше життя, але й допомагає залагодити фінансові проблеми.

Сандал

Сандал - один з найсильніших ароматів для залучення грошей. Особливо запах важливий для людей бізнесу, для налагодження контактів та залучення інвестицій. А ще сандал дарує життєві сили та позбавляє втоми. 

Мускатний горіх

Цей запах відомий ще як «запах ейфорії». Його рекомендують використовувати в офісі чи домі, де зазнають певних фінансових труднощів. Також мускатний горіх допомагає зняти напругу та невпевненість у своїх силах. 

Лавр

Це символ багатства. Запах лавра стимулює роботу мозку і створює дуже творчу атмосферу. Знавці навіть розкладають листя у квартирі та носять його у гаманці. 

Базилік

Запах базиліка позитивно впливає на здоров'я людини, особливо її нервову систему, підвищує працездатність і впевненість у собі. А ще він привабить у ваше життя заможних людей, які зможуть надихнути на фінансові успіхи.

Апельсин

Аромат апельсина притягує фінансовий успіх на роботі та достаток у сім'ї. Краще за все придбати цитрусову аромаолію. Суміш з апельсина, грейпфрута та лимона називають ще «фінансовою формулою». Ці ноти неймовірно свіжо звучать у парфумах, оптимальні для літа. 

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень