За яким документом до Рівного їдуть навіть із Ужгорода?

І не лише за документом, а й за сервісом

У Рівному знову ажіотаж навколо виготовлення закордонних паспортів.

Щоправда, цей ажіотаж створюють мешканці інших областей. У міському центрі надання адміністративних послуг щодня приймають більше сотні клієнтів. Частина з них - мешканці сусідніх областей.

Про це повідомила начальник відділу паспортних послуг Рівненського ЦНАПу Наталія Хомич:

Здається, що всі мешканці Рівного вже зробили у нас паспорти. Зараз масово їдуть з багатьох куточків України. Найбільше у нас людей з Львівської області, є з Луцька та Волинської області. З Києва їдуть до нас та навіть з Вінниці. Тернопіль приїздить та навіть Ужгород. Ці люди часто кажуть про те, що їм подобається сервіс. До того ж, у нас час очікування на здачу документів мінімальний.

Зараз усі охочі можуть взяти талони для подачі документів на виготовлення закордонного паспорта на кінець липня.

У ЦНАПі зауважують, що з початком літнього сезону кількість дітей, яким виготовляють закордонні паспорти, суттєво збільшилась. До речі, у центрі надання адмінпослуг нагадують, що відтепер отримати паспорт на 10 років можуть громадяни, які досягнули 16-ти років.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень