У Рівнераду від «Слуги народу» іде відзначена Інтерполом за мужність експертка. Має чіткий план дій (АУДІО/ФОТО)

Це Голова ради інституту податкових реформ Олена Хотенко

Впроваджувати досвід передових країн у Рівному готова Олена Хотенка, яка балотується у депутати до Рівнеради від «Слуги народу». Разом із лідером місцевого осередку, кандидатом у мери Віталієм Ковалем Олена Хотенко розповіла про це у «Відкритому мікрофоні» на Радіо Трек.

Олена Хотенко народилася у Луганській області. Там здобула фах технолога виробів зі шкіри, після навчання за розподілом переїхала до міста Рівне. Відтоді вже майже 30 років мешкає у Рівному.

- Це місто стало для мене по-справжньому рідним, в якому здобула освіту економіста підприємницької діяльності та фінансиста. За цей час пройшла шлях від інженера-технолога до експерта у багатьох економічних галузях.

 

Маю досвід та спеціалізуюсь на питаннях фіскальної політики, лібералізації податкового законодавства України та захисту прав малого і середнього бізнесу.

 

Є автором кількох десятків статей з аналізу впливу законодавчих новацій на податкову сферу України та можливостей застосування міжнародного досвіду у дерегуляції економіки, — розповідає про себе Олена Хотенко.

Олену Хотенко відзначили в Інтерполі нагородними знаками трьох ступенів «За мужність і професіоналізм».

Кандидатка у депутати до Рівнеради від «Слуги народу» заснована Інформаційне агентство «Це Рівне, друже» та «Академію. оnline з Оленою Хотенко» (телепроєкт, котрий мотивує, вчить людей успіху і дає живі приклади досягнення будь-яких цілей).

Про те, що мотивувало саму Олену Хотенко іти у депутати, слухачі дізнались в ефірі «Радіо Трек»:

- Я йду в депутати від партії «Слуга народу», оскільки вважаю, що рівняни заслуговують на комфортні умови якісного життя. Тому саме концепцію «Рівне як комфортне місто» я вважаю найбільшою вимогою часу і першочерговою для реалізації. Саме комфорт у найвищому розумінні має стати пріоритетом розвитку Рівного. І це не розмите поняття.

 

Він не вимірюється лише зручними парками або рівним асфальтом. Комфорт – це соціальний захист для ветеранів АТО. Це створення робочих місць для молоді, котра не повинна втікати на заробітки за кордон. Це розвиток промисловості.

 

Це робота з думкою про дітей, про людей похилого віку. Це – не про зручність, а про перспективи. Про впевненість у завтрашньому дні і в тому, що цей день буде добрим. Ми з командою однодумців вже запланували безліч цікавих проєктів для Рівного і рівнян.

За словами Олени Хотенко, незабаром у місті з'являться артмайданчики для розвитку та розваг містян, креативний простір «Rivne Hub» для обміну ідеями, танцмайданчик та зона кінопереглядів для людей похилого віку, виставка – музей історії бурштинового краю.

- Далі – працюватимемо над розвитком сучасних, комфортних умов для бізнесу, над якістю міського життя і над тим, щоб майбутнє рівнян відповідало викликам сьогодення і дня завтрашнього. Наприклад, питання транспортної реформи актуальне для більшості мешканців Рівного.

 

У місті достатньо щільний трафік, суцільні затори у центрі та не досить зручна система громадського транспорту.

 

Наявна проблема застарілих транспортних засобів. Середній вік рівненських тролейбусів складає 23,7 року. Тож серед першочергових завдань має бути заміна транспортних засобів на нові (а не «списані» в європейських країнах).

На думку кандидатки у депутати до Рівнеради від «Слуги народу» Олени Хотенко у місті необхідно також ремонтувати мережі водовідведення та дощових стоків. Аби запобігти проблемі затоплення вулиць міста у дні опадів.

На часі облаштування велоінфраструктури, запуск програм із залучення молоді до стартапів, пільги для інвесторів, що будуть створювати нові робочі місця у Рівному.

Більше про це – слухайте у «Відкритому мікрофоні» на Радіо Трек:

Радіо Трек · Відкритий Мікрофон - Олена Хотенко Та Віталій Коваль

* На правах політичної реклами 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень