Чорний піар проти одного з кандидатів у мери, нищення агітпродукції: вночі у Рівному затримали 10 хуліганів (ФОТО)

Правопорушники пояснюють свої дії протестом

Уночі 22 жовтня працівники патрульної поліції у Рівному викрили десятьох правопорушників, троє з яких перевозили в автомобілі листівки з ознаками чорного піару.

Близько 1:30 на вулиці Петра Дорошенка екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Opel Vectra на іноземній реєстрації, за кермом якого перебував 17-річний рівнянин.

 

Під час огляду транспортного засобу у багажнику поліцейські виявили близько тисячі листівок провокативного змісту щодо одного із кандидатів у мери Рівного.

 

У салоні легковика також перебувало іще двоє пасажирів: 18-ти та 21-річний рівняни. Усі вони плуталися в показах та не могли чітко пояснити наявність такої агітаційної продукції.

Відтак на парубків склали адміністративні протоколи за статтею 212-13 КУпАП.

Крім того, в присутності матері на неповнолітнього склали адмінпротокол за керування автомобілем без необхідних документів, а на матір — протокол за неналежне виконання батьківських обов’язків щодо виховання дітей.

Також близько 2 години ночі інспектори патрульної поліції на вулиці Князя Острозького виявили групу осіб, які нищили агітаційні куби двох політичних партій.

Ними виявилися рівняни віком від 21 до 25 років.

 

Троє з них перебували у стані алкогольного сп’яніння, тож їх притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 178 КУпАП. 

А вже близько 5 ранку на бульварі Богдана Хмельницького екіпаж патрульних виявив пошкоджені дві палатки з передвиборчою агітацією, а неподалік — двох чоловіків.

Ними виявилися місцеві жителі — 19-ти та 37-ми років. Вони перебували напідпитку, тож поліцейські також склали відповідні адміністративні протоколи.

Усі правопорушники пояснюють, що до політичних партій не належать, а свої дії вчиняють з хуліганських і протестних мотивів.

Наразі слідчі надають правову оцінку діям зловмисників і впродовж терміну, визначеного кримінально-процесуальним кодексом України, буде прийнято процесуальне рішення.

Правоохоронці нагадують, що за ініціативи керівництва поліції області, у зв’язку зі збільшенням порушень передвиборчої агітації на території обласного центру в нічну пору посилено забезпечення публічної безпеки: збільшено кількість піших патрулів та екіпажів патрульної поліції.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень