Євробачення змінює правила

Це найсерйозніші зміни з 1975-го року

У правила міжнародного пісенного конкурсу Євробачення внесені найсерйозніші зміни з 1975-го року, - пише TaблоID.

Про нововведення при голосуванні та підрахунку голосів пишуть на офіційному сайті конкурсу. Там же можна подивитися короткий ролик, який пояснює нові правила.

 

Починаючи з цього року, кожна країна оголошуватиме окремо оцінки від журі та глядачів, а не як раніше - єдиний спільний бал.

За новими правилами, глядачі проголосують за допомогою SMS, після чого представник кожної з 43 країн-учасниць представить оцінки професійного журі. Результати глядацького голосування, тим часом, будуть об'єднані, щоб вийшла одна оцінка для кожної пісні. Ці підсумки оголосить ведучий Євробачення.

Тобто, спершу будуть відомі бали, які фіналістам віддали журі, їх внесуть у таблиці. А потім вже оголосять результати голосування глядачів з кожної країни окремо. І лише після цього стане відомо, хто ж став переможцем Євробачення.

«У попередні роки переможець часто ставав відомий за 20 хвилин до закінчення голосування, і це не добре для телебачення. Зміна формату введе новий рівень хвилювання в Євробаченні», - вважає виконавчий продюсер конкурсу.

Нагадаємо, перший півфінал Євробачення-2016 відбудеться у Стокгольмі 10-го травня, другий - 12-го травня, а фінал запланований на 14 травня.

Представник від України визначиться вже цієї неділі, 21-го лютого.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень