Який колір одягу повністю замінить вам чорний та зробить образи більш виразними

Забудьте про похмурий чорний

Коко Шанель була першою жінкою, яка зробила чорний колір популярним. Саме вона у 1930-х роках навчила жінок носити вбрання чорного кольору і не мати траурний вигляд.

Відтоді всі знають, що у кожної жінки має бути маленька чорна сукня, яка завжди буде доречною на святкових заходах і виглядатиме стильно. Однак зараз багато жінок мають у гардеробі дуже багато речей чорного кольору, такі образи виходять нудними і навіть похмурими.

Який колір стане чудовою заміною чорного у вашому гардеробі

Шоколадний колір — може повністю замінити чорний, оскільки це емоція, яка додає тепла і розкіш будь-якому образу. Він про загадковість, стабільність, впевненість та надійність. Цей колір з базової хроматичної палітри, тому добре поєднується з більшістю кольорів, так само як і чорний.

Але на відміну від чорного, шоколадний виглядає трішки мʼякше та спокійніше, що допомагає створювати образи як з яскравими, так і з пастельними кольорами.

У поєднанні з нейтральними відтінками створює враження елегантності та класики. Чорний, беж, сірий — ці кольори відмінно гармонують з шоколадним, доповнюючи його теплом.

З якими кольорами стильно поєднати відтінок шоколад

Колір шоколад прекрасно поєднується з червоними відтінками, які іноді самостійно виглядають доволі зухвало, а в поєднанні з шоколадом проявляються благородно та гармонійно.

Тандем із гарячими помаранчевими та жовтими кольорами створять атмосферу радості та тепла в образі. Головне, щоб відтінки були в одній насиченості, що дозволяє образам виглядати збалансованими та стильними.

Шоколад зі світло-блакитним, теракотовим чи зеленим дають запаморочливий контраст, який точно привертає увагу. Бо таке нестандартне міксування цікаво роздивлятись, ви ніби малюєте картину одягом, поєднуючи, на перший погляд, зовсім різні кольори.

Додати шарму та сучасності образу можна за допомогою металевих відтінків. Срібло, золото або мідь чудово гармоніюють із теплим шоколадом, що одразу додасть ефект стильного, неординарного образу.

Джерело: РБК-Україна

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень