Які аналізи допоможуть виявити рак на ранніх стадіях

Такі дослідження треба періодично проходити

Виявити онкологічні захворювання на ранній стадії можна, пройшовши УЗД внутрішніх органів, гастро- та колоноскопії, рентген грудної клітини та загальний аналіз сечі та калу.

Загальний аналіз крові покаже рівень гемоглобіну, тромбоцитів, лейкоцитів та швидкість осідання еритроцитів. Зміни складу крові вкажуть на потенційні онкологічні проблеми. Своєю чергою, аналіз калу та сечі на приховану кров допоможе виключити рак органів травлення.

Дуже показовим дослідження буде у разі, якщо такі дослідження людина проходить раз на пів року чи раз на рік. Тоді фахівці зможуть компетентно оцінити зміни.

Рентген грудної клітини використовується для оцінки стану легень. УЗД органів черевної порожнини, нирок, щитоподібної залози, малого таза, гастро- та колоноскопія. Жінкам також призначають гінекологічні мазки та цитологічний мазок, - пояснюють лікарі.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень