6 продуктів, які не треба купувати в супермаркеті, якщо ви турбуєтеся про своє здоров’я

Адже такі покупки щодня руйнують ваше тіло

Готові салати

І хоча це справді дуже зручно, купити уже готовий продукт і не витрачати час, все ж і ризиків є багато. Часто під товстим шаром майонезу можуть приховати зіпсовані або неякісні інгредієнти. Краще не експериментувати. 

Холодний чай у пляшці

У таких напоях стільки ж цукру, як і в солодкій газованій воді. Крім того, лікарі довели, що вживання солодкого охолодженого чаю у пляшках може призвести до утворення каменів у нирках.

Товари з позначкою «без глютену»

В надії купити продукти без глютену і схуднути може спіткати розчарування. Виробники часто замінюють цукор різними жирами та підсилювачами смаку, які ще більш згубно впливають на талію. Все ж продукти без глютену краще вживати тільки за призначенням лікаря. 

Знежирені молочні продукти

Це теж марнотратство, якщо йдеться виключно про бажання схуднути. Натуральні молочні продукти з невеликим вмістом природного жиру ніяк не можуть вплинути на ваші форми, а от знежирене молоко чи сир – справжня небезпека для серцево-судинної системи.

Зелений салат в упаковуванні

Такі набори всередині кишать бактеріями, які провокують серйозні захворювання шлунково-кишкової системи. Перш ніж вживати їх, краще промити. Оптимально викласти суміш у миску, залити водою і додати трохи солі, а також оцту або лимонного соку. Потім знову промийте водою і лише після цього їх цілком безпечно їсти.

Тістечко «Картопелька»

Улюблені ласощі у недобросовісних супермаркетах можуть містить приховану небезпеку. Як і в історії з салатами – креми та бісквіти для тістечка можуть бути несвіжими, і перевірити це неможливо. Тож краще готувати десерт вдома або купувати у перевірених виробників.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень