Як легко схуднути, якщо вам уже за 40

Кілька простих порад на кожен день

Після 40 років жінки легше втрачають м'язову тканину, на зміну якій приходить жирова... Втім, дотримуючись простих порад будь-яка жінка зможе тримати себе у гарній формі. П'ять простих кроків називає Ukr.Media.

Не відмовлятися від сніданку

Жінки, які пропускають сніданок, в середньому в 4,5 раза частіше страждають ожирінням, ніж ті, хто не відмовляється від ранкової трапези. По-перше, калорії, що надходять в організм в першій половині дня, практично повністю переробляються в енергію; по друге, щільний сніданок надовго залишає відчуття ситості й відбиває бажання перекушувати чимось шкідливим. Врешті, саме сніданок дає нам достатньо енергії, щоб вести активний спосіб життя — що теж дуже важливо і для здоров'я, і для гарної фігури.

Пити багато води

6 чашок холодної води кожен день — і ось ви, нічого не роблячи, худнете на 2,5 кілограма в рік — або втрачаєте по 50 калорій щодня. А якщо хочете втрачати більше, пийте по справжньому холодну воду — тоді організму потрібна додаткова енергія, щоб нагріти її до температури тіла.

Їсти багато білка

В ідеалі білок повинен бути під час кожного прийому їжі — тоді ваші м'язи будуть отримувати достатньо будівельного матеріалу. Крім того, раціон, багатий білком, прискорює процес спалювання зайвих калорій до 35%!

Отримувати більше вітаміну D

Джерелом може бути їжа (жирна риба, яйця, молочні продукти й морепродукти) та сонячне світло. Вітамін D — одна з головних корисних речовин, від яких безпосередньо залежить швидкість метаболізму. І якщо його недостатньо у вашому раціоні, обмін речовин неминуче сповільниться.

Пити багато молока

Деякі дослідження підтверджують, що дефіцит кальцію негативно позначається на швидкості обміну речовин. Біда в тому, що у жінок після сорока років цей дефіцит спостерігається дуже часто — через те, що в раціоні не вистачає молочних жирів. Обов'язково їжте кожен день сир, йогурти (у жодному разі не знежирені), пийте незбиране молоко — саме молочні жири допоможуть вашому організму швидше переробляти зайві калорії в енергію, а також захистять від шкідливих жирів, що надходять з іншими продуктами.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень