Мідь, кольори від Pantone і хитрість, яка візуально омолодить будь-яку жінку (ФОТО)

Стилісти назвали наймодніші способи фарбування осені 2020

Які фарбування будуть на піку восени 2020 і як перетворити свій колір на супермодний – розповідає стиліст компанії Paul Mittchell. За словами фахівця, зараз популярні кілька видів фарбування, пише Cosmopolitan.

• Балаяж, подвійні й сомбре замість класичного мелірування.

Балаяж, омбре і сомбре збирають цілі фан-клуби швидше, ніж деякі голлівудські зірки. Тому ніяких різких переходів у фарбуванні волосся. Теплі й ніжні карамельні відблиски на волоссі пом'якшують риси обличчя, додадуть об'єму волоссю і додадуть всьому образу легкості. І, звичайно, не дадуть забути про теплі літні дні та гру «сонячних зайчиків» у волоссі.



• Перехід від темного до світлого замість фарбування тон у тон.

Скажіть тверде «ні» класичному фарбуванню в один тон. Попросіть майстра залишити коріння темним та створити повільний і натуральний перехід до світлих кінчиків. Це додасть глибину кольору, волоссю об'єм, а вашому образу – легкість і невимушеність. Цей варіант підійде тим, хто хоче щось змінити у своєму образі, але не готовий до радикальних змін.



• Залиш пару світлих пасм біля обличчя.

Ще один варіант для брюнеток. Залиште трохи більше світлих пасм біля обличчя. Це красиво підсвітить шкіру і додасть об'єм тонкому волоссю. Приємний бонус – світлі відтінки візуально зменшують вік. Така техніка фарбування підійде також тим, хто боїться зіпсувати волосся, але побути блондинкою завжди хотів.



• Благородна мідь замість вогненно-рудого.

Віддайте перевагу мідним відтінкам волосся! «Мідь» у волоссі — це найбільше відкриття сезону, вона буде відмінно виглядати майбутньою «золотою осінню». Такий відтінок зробить обличчя більш яскравим і виразним і додасть образу зворушливу беззахисність, притаманну юним дівчатам.



• Холодний блонд замість медових відтінків.

Білявим красуням пора трохи охолодитися після спекотних днів. Безпрограшний варіант – холодний блонд. Це додасть вашому вигляду вишуканості та благородної витонченості. І, звичайно, компліменти гарантовані. Постарайтеся запастися спеціальним шампунем для блондинок, у складі якого протеїновий комплекс і олії американського шафрану і горіха макадамі. Таке поєднання інгредієнтів запобігає появі жовтизни й надовго збереже відтінок освітленого волосся.



• Ультрамодний ультрафіолет.

Самобутній, трохи провокаційний, неземний – він точно не залишить нікого байдужим. Потрібно хоч раз в житті дозволити собі обрати відтінок волосся не по палітрі, а по Pantone.

Наші новини у ТelegramНомер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень