Як змінились головні актори пригодницької мелодрами «Блакитна лагуна»: Їх просто не впізнати (ФОТО)

Перший показ відбувся понад 40 років тому

Фільм «Блакитна лагуна» - це неймовірна історія виживання та кохання на безлюдному острові, яка підкорила серця мільйонів.

Фільм вийшов у прокат ще у 1980 році. Сюжет розповідає, як одного разу у відкритому морі на кораблі сталася пожежа, внаслідок чого він пішов на дно.

У одному з човнів врятувалися двоє дітей — син капітана та його племінниця.

Хлопчик і дівчинка почали жити довгі роки на прекрасному тропічному острові. Але з часом вони дорослішають, і у їхніх серцях зароджується справжнє, чисте кохання. Ба більше, у них навіть народилася дитина.

Брук Шилдс

Брук зіграла роль Емелін Лестрейндж коли їй було всього 15 років. Свій шлях до великого кіно вона почала ще в дитинстві, а також працювала моделлю. Успіх «Блакитної лагуни» не став яскравою крапкою в карʼєрі зірки.

Протягом багатьох років вона отримувала престижні відзнаки. Шилдс також не покидала моделінг, тому до 58 років зберегла струнку фігуру та виразну зовнішність, якою і зараз підкорює прихильників.

Крістофер Аткінс

Роль Річарда Лестрейнджа у «Блакитній лагуні» стала дебютною для Крістофера. І вже після премʼєри він був номінований на відому та досить престижну премію «Золотий глобус» у категорії найкращий акторський дебют. Тож роль красеня на безлюдному острові відкрила йому двері у світ великого кіно.

Після зйомок у ще кількох фільмах популярність Аткінса пішла на спад, хоча у нього є потенціал. Нині актору 63 роки.

Джерело: rbc

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень