Нові пригоди друзів у фільмі «Три Мушкетери: Міледі»

Цікаві подробиці про фільм «Три Мушкетери: Міледі», який планується до показу на великих екранах у грудні 2023 року

Герої «Трьох мушкетерів» у новому фільмі за мотивами легендарного роману. Стала відома дата виходу довгоочікуваного бойовика пригоди «Три Мушкетери: Міледі», знятого за мотивами легендарного роману Олександра Дюма. Прем’єру в Україні призначено на 14 грудня, пишуть новини на Meta.ua.

Режисер картини, знаменитий Мартен Бурбулон, постарався докласти максимум зусиль, щоб глядачам було цікаво дивитися фільм, попри добре знайомий усім сюжет.

Про фільм та його сюжет

Новий фільм стане продовженням першої картини «Три мушкетери: д’Артаньян», повідомляють новини кіно. Прем’єра першої частини історичного пригодницького бойовика відбулася у березні 2023 року. У світовому прокаті вона зібрала понад 31 мільйон доларів.

Головний герой картини д’Артаньян продовжить пошуки викраденої коханої. Щоб знайти Констанцію, йому доведеться зустрітися з Міледі, образ якої дуже таємничий та непередбачуваний.

 

У цей же період друзям д’Артаньяна, Атосу, Арамісу та Портосу довелося піти на фронт через війну в стані якої Франція перебувала в той час. Усі створені раніше союзи руйнуються через жахливу таємницю минулого. Вплив кардинала Рішельє на короля посилюється.

 

Останніми бастіонами, що залишилися перед хаосом, що насувається, стають мушкетери. За волею обставин д’Артаньян та його друзі виявляються залучені в змову, метою якої є втягування країни у масштабний конфлікт.

 

Для того, щоб впоратися зі своєю місією, їм доведеться ризикувати людьми, які їм дорогі.

Ключовою фігурою фільму стає таємнича Леді Вінтер. Перед її чарівністю та загадковістю важко встояти. Вона дуже приваблива, і це допомагає їй впливати на людей, коли потрібно досягти поставленої мети.

Події, які розгортаються протягом фільму, змушують задуматися про справжню цінність дружби та вірності. Попри те, що характери мушкетерів абсолютно різні, їхня дружба міцна і вони безумовно надають один одному взаємну підтримку та демонструють неймовірну згуртованість.

Цікаві подробиці

У новому фільмі на глядачів чекає багато видовищних сцен, у тому числі поєдинків та військових баталій. Бої будуть виглядати дуже реалістично. Велика кількість спецефектів справлять враження навіть на найдосвідченішого глядача. Під час перегляду можна буде випробувати бурю емоцій та захоплення від побачених боїв та сутичок.

Ролі головних персонажів у фільмі зіграли Єва Грін, Венсан Кассель, Піо Мармай, Вікі Кріпс, Франсуа Сівіль, а також Ромен Дюріс та багато інших. Зйомки фільму розпочато в середині 2021 року. Друга частина картини створювалася паралельно з першою, тому глядачам не довелося довго чекати на її прем’єру.

Бюджет другої частини історичного бойовика майже вдвічі перевищив витрати на зйомки першого фільму та перевищив 60 мільйонів євро.

У процесі створення картини брали участь представники кіноіндустрії із Франції, Бельгії, Німеччини та Іспанії. Музику до цього пригодницького фільму написав талановитий композитор Гійом Руссель. Сценарій складено Матьє Делапортом, а також його колегою Олександром де Ла Пательєром на основі культового історичного роману Олександра Дюма.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень