Як викрити брехуна за його фотографіями в соцмережі: ТОП-4 ознаки

Часто люди не такі, якими хочуть здаватися

Люди у соцмережах зовсім інші, ніж у справжньому житті. На показ люди демонструють свої нібито кращі сторони, але реальність часто буває сумною.

Найчастіше брехунів у соцмережах видають 4 ознаки

  • Чужі речі напоказ

Демонстрація дорогих речей у соцмережах як спосіб самоствердитися. Буває, що ці речі позичені, або й взагалі абсолютно чужі. Наприклад, ваш однокласник сфотографувався з дорогою айвівкою, яка просто стояла на вулиці і подає світлину, як щасливий власник транспорту. Якщо знайомий має звичку виставляти напоказ чужі речі як власні, це вірна ознака того, що ви маєте справу з брехуном.

  • Однакова поза

Ми розуміємо, що кожен має улюблений ракурс. Але коли кожне селфі та фотографія у профілі людини виглядають як під копірку, швидше за все, ви маєте справу з серійним хвальком. Ймовірно, людина приховує таким чином свої недоліки та випинає переваги. Немає нічого страшного, щоб позувати так кілька разів, але, якщо профіль людини — це все, що ви бачите, значить, з нею явно щось не так!

  • Сімейні фото, як у рекламі

Сімейні фотографії — чудова річ, але коли вони починають нагадувати рекламу зубної пасти, настав час засумніватися в справжності почуттів. Існує така закономірність: чим гарніші фотографії після сімейної фотосесії, тим гірше насправді складаються стосунки у цих людей. Адже чому б просто не зробити фотокартку зі спільного пікніка? Чи із занять спортом із дітьми? Життя людей із химерними фотосесіями — та ж декорація, що й на знімку.

  • Бізнес-джет? Можливо, орендований

Взяті в оренду букети з «мільйона червоних троянд», лялькові обличчя та брендові речі — тепер цього вже недостатньо для того, щоб похвалитися перед підписниками у соціальних мережах своїм рівнем «гарного життя». Його потрібно постійно підвищувати, тому деякі люди йдуть далі і користуються фотосесіями на борту приватних літаків, так зараз вже і таке є.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень