Скажіть, що ви бачите на картинці й дізнайтеся про себе більше

Легкий тест

Що ви першим побачили на картинці вище – обличчя, дерево, мозок чи птахів? 

Обличчя

Ви часто намагаєтеся створити свій образ – об'єднати різні версії себе і представити це світові. Щоб сформувати уявлення про себе ви іноді робите акцент на зовнішніх аспектах вашої ідентичності – таких як соціальні мережі, стосунки, родинні зв'язки, майно, або ж навпаки, підкреслюєте своє внутрішнє – заповітні спогади, минулі досягнення, значний досвід. 

Дерево чи мозок

Ви належите до типу людей, які постійно прагнуть нових знань. У вас вроджена допитливість, вам подобається заглиблюватися в нові предмети, досліджувати нові ідеї та подорожувати незнайомими місцями. Вас також цікавить людська психологія та поведінка і, найімовірніше, філософія.

Птахи

Ви маєте вроджену незалежність – терпіти не можете обмежень і не любите дотримуватися суспільних норм – натомість цінуєте свободу, прагнете піднятися над повсякденними дрібницями та по-справжньому оцінити красу, яку пропонує світ. Вам не потрібно пізнавати себе або думати над своїми цілями – ви чітко уявляєте, чого хочете в житті, і це – свобода.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень