«Я тебе зараз завалю сук@»: у Львові чоловік з рушницею накинувся на дитину (ВІДЕО)

Юнак лише зробив зауваження

В одній із груп соціальної мережі Фейсбук 13 травня з’явилася інформація, що у мікрорайоні Львова, на Білогорщі, відбулася стрілянина. Начебто через зауваження підлітка до водія «Мерседеса», який став викидати сміття. Чоловік накинувся на юнака з рушницею. 

«Чоловік їхав на автомобілі і викинув сміття, хлопчик років 15-16, який катався на велосипеді, зробив йому зауваження, на що чоловік відповів пострілами з пістолета та побиттям.

 

На щастя, позаду їхав інший чоловік, він зупинився і почав захищати хлопчика, на що цей також почав на нього цілитись пістолетом, але жінка відтягнула його в авто сіла за кермо і вони втекли, – йдеться у повідомленні.

Повідомлення про інцидент надійшло у Поліцію Львівської області. Це Tvoemisto.tv підтвердила речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська. Але що насправді трапилося, встановлюють правоохоронці.

«Повідомлення було. Правоохоронці з’ясовують всі обставини події. Також вирішується питання правової кваліфікації – тобто, чи так все було насправді, як написано у соцмережі.

 

Висновки будуть після того, як встановлять всі обставини події, – зазначила Світлана Добровольська.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень