«Одержимим сатаною вважає путіна»: проти священника в росії порушили кримінальну справу

Зробили це через його статтю

Проти 86-річного священника Віктора Пивоварова з містечка Слов'янськ-на-Кубані Краснодарського краю росії порушили кримінальну справу за «дискредитацію армії». 

Причиною цього стала його стаття на сайті в інтернеті під назвою "Відповідь на питання, яке хвилює всіх сьогодні: чим є ця війна?"

У статті священник називає війну росії й України «війною», а не «спеціальною військовою операцією», наводить приклади вбивств і руйнувань росіянами в Україні під час війни, в тому числі згадує підрив Каховської ГЕС. І пише:

Творці цього вищого зла духом цілком уподібнюються до сатани.

 

У них вселяється диявол і одержує їх. Вони вже не люди, а демони, які мають тільки тілесну людську оболонку, тому їх помилково визнають хворими на шизофренію.

 

Священник у статті трактує Апокаліпсис через нинішні події. Натякає, що

нинішня влада в росії - з табору сатани.

 

А її очільник - четвертий обранець диявола, який з'явився після повалення більшовистського режиму Авадон (Губитель).

 

Віктор Пивоваров (фото з thenewtab.io)

Також Пивоваров у статті написав, що

Авадон, або останній звір, що виходить з прірви, повинен при відході з російського престолу зробити ядерну катастрофу.

До речі, священника вже карали за «дискредитацію армії» за антивоєнну проповідь. Перший раз він відбувся штрафом, гроші на який зібрали парафіяни та інші небайдужі люди.

Пивоваров після того випадку казав: 

Слідчі, поліцейські, вони явно в душі солідарні зі мною, всі бачать, що справді ми ведемо війну загарбницьку, колоніальну. Україна нічого не зробила поганого для росії.

Ще він розповідав, що

Ленін і Сталін були одержимі Сатаною, а зараз - і путін, і що вони є вісниками Апокаліпсису.

Також Пивоваров називав путіна

чарівником вищої категорії та шаманістом — за те, що в тайзі до нього та Шойгу приходили шамани здійснювати таємний обряд.

До речі, священник ще у 2014 році назвав приєднання Криму до росії беззаконним захопленням, здійсненим агентами Кремля і бойовиками під виглядом самооборони. 

Довідка: Віктор Пивоваров є архієпископом альтернативної Російської Православної Церкви, яка є продовженням тієї, яка діяла під керівництвом обраного у 1918 році патріарха Тихона. В той час як нинішня РПЦ Московського патріархату утворилася після приходу до влади комуністів у 1927 році під керівництвом їхнього ставленика патріарха Сергія. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень