У Мінфіні прокоментували, чи є кошти на додаткову мобілізацію в Україні

Скільки коштів на це потрібно

Міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що очікує пропозицій від Міноборони та Генштабу щодо покриття витрат на додаткову мобілізацію в Україні.

Я б дав можливість Генеральному штабу разом із Міноборони знайти підходи в цьому питанні та запропонувати рішення, як вони бачать оптимізацію видатків... Тому що я вже кілька разів вказував, що ми виснажили наш внутрішній потенціал для фінансування військових потреб, і просто штучно, умовно кажучи, збільшити суму – не вийде так, – розповів Сергій Марченко.

Міністр вважає, що озвучені раніше обсяги фінансування – 500 млрд грн у разі призову 500 000 осіб, є доволі коректними. Та разом з тим він наголосив, що є багато факторів, які впливають на ці розрахунки. Серед них строки мобілізації та демобілізації, забезпечення підрозділів.

Ми не виключаємо, що нам доведеться шукати додаткові внутрішні джерела фінансування, – додав Сергій Марченко.

 Джерело: Економічна правда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень