Всі ці продукти можна заморозити і помітно заощадити (ПЕРЕЛІК)

У морозилці можуть «жити» навіть готові страви, причому - досить довго

Продукти можна заморозити, щоб заощадити гроші і при цьому не дати їм зіпсуватися раніше часу. Виявляється, скласти у морозилку можна не тільки м'ясо, рибу, овочі й фрукти, а й інші продукти, які ми використовуємо дуже часто.

Які продукти можна заморозити задля економії грошей, розповіла експертка Сюзан Малхоланд для Express.

Ви можете заморозити майже все. Є дуже небагато речей, які ви не можете заморозити, але в основному це залежить від того, як ви їх заморозите. Причина, через яку ми говоримо про заморожування продуктів, полягає в цінах на продукти. Якщо ви зможете подвоїти час зберігання їжі, то заощадите набагато більше грошей, - наголосила Малхоланд.

Вона додає, що отруїтися їжею, яка довго пролежала в морозилці, майже неможливо, однак потрібно вміти правильно її розморожувати.

Пам'ятайте, що свіжі продукти зберігаються у морозилці близько місяця, стільки ж – хлібні вироби. Готові страви можуть зберігатися 3 місяці, а м'ясо – до 6 місяців

Заморозьте фрукти

Йдеться про будь-які фрукти: лимони або лайми, банани, виноград, авокадо, персики, сливи, груші тощо.

Відправте у морозилку молочку

Сюзан зазначає, що сир і масло добре піддаються заморожуванню. Такі продукти можна купувати за зниженими цінами чи оптом, що дозволить помітно заощадити, а потім – просто розділити на частини й відправити у морозилку. Термін зберігання у них чималий.

Масло можна зберігати шматками, а сир краще нарізати чи натерти і розкласти по пакетах.

Як заморозити бутерброди і хліб

При заморожуванні хліба потрібно враховувати важливий нюанс - у пакеті не повинно бути вологи й повітря, інакше він розмокатиме, буде кришиться і при розморожуванні втратить смак та вигляд. А ще можна заморозити бутерброди – у герметичних пакетах. Цей варіант чудово підійде для зайнятих людей.

Також експерт зазначає, що можна відправити у морозилку тости, оладки, панкейки та млинці. Вони дешеві та прості у приготуванні, а ще ситні та корисні.

Після приготування покладіть шар жиронепроникного паперу (наприклад, пергамент) між кожним млинцем або скибочкою хліба, а потім заморозьте в пакеті.

Заморожування готових страв

Це хороший варіант, наприклад, для соусів до макаронів. Ввечері ви просто прийдете додому, зварите макарони і заллєте їх уже готовим соусом - суттєва економія часу й зусиль.

Сюзан Малхоланд також наголошує, що можна на фольгу укласти філе риби, додати спецій та соус, потім загорнути і відправити у морозилку.

Так само готується куряче філе з прорізами, в які кладуться овочі й сир – уже підготовлені страви можна загорнути у фольгу в сирому вигляді й відправити у морозилку. А потім вийняти й одразу поставити у духовку – це теж непогано заощадить час на приготування страви.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень