Всесвітньо відомий майстер представив у Рівному свою виставку (ФОТО)

Він займається мистецтвом мініатюри

Володимир Казарян презентував у Рівному власну виставку. В експозиції представлено 30 робіт, які можна розгледіти лише через мікроскопи, що збільшують у сотні разів.

Серед них – караван верблюдів у вушку голки, підкована блоха, портрети знаменитостей на рисових зернах та багато інших мікромініатюрних творінь, які не мають аналогів.

Для виготовлення робіт Володимир Казарян використовує унікальні матеріали: слонову кістку, мармур, бурштин, риб'ячу луску, пилинки дорогоцінного каміння, волосся людини. 

Унікальна виставка була неодноразово представлена ​​у різних містах Україну, а також побувала у країнах Прибалтики, Чехії, Єгипті  та США, де увійшла до десятки дивовижних видовищ світу.

Майстрів, які займаються мініатюрою, у світі близько десяти, говорить  Володимир Казарян, бо робота не з легких:

Інтерв’ю 16 (15 секунд)

Побачити виставку можна в обласному краєзнавчому музеї протягом двох місяців. Вартість квитка для дорослого – 45 грн, для дитини - 35 грн.

До слова, роботи Володимира Казаряна є у колекціях багатьох знаменитостей, зокрема у президента Америки Білла Клінтона, президента Єгипту - Хосні Мубарака, президентів України - Леоніда Кравчука, Леоніда Кучми, відомого актора Арнольда Шварценеггера та інших. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень