Унікальні фото з життя Рівного можна буде подивитися завтра в МБК

А також зустрітися з їх авторами

Завтра, 17 січня, у Виставковій залі МБК відбудеться відкриття фотовиставки «Рівне 2018. День за днем».

О 17:00 годині стартує захід, де, окрім усього, відбудеться нагородження переможців конкурсу репортерської фотографії «Рівне 2018. День за днем».

- Темою фотовиставки-конкурсу є повсякденне життя міста та Рівненщини у всіх його проявах, проблемах, досягненнях. Свої кращі світлини фоторепортери завантажували на спеціально створений сайт протягом 2018-го року. До конкурсу долучились 30 авторів, серед яких відомі та нові імена у фотографії. 17 січня переможцям будуть вручені нагороди – золоті, срібні, бронзові медалі, дипломи, - повідомляють організатори.

«Рівне. День за днем» - це фотографічне підбивання підсумків року, можливість створення цікавого фотолітопису нашого міста та краю, підвищення рівня фотожурналістики, сприяння якіснішому фотографічному висвітленню подій, популяризація документальної фотографії та ствердження її значущості у сучасному світі, заохочення та відзначення кращих репортерів.

Триватиме виставка до 31 січня.

Графік роботи виставкової зали: понеділок - п'ятниця з 10 до 18 год.

Організатори та співорганізатори: народна фотостудія «Простір фото» Рівненського МБК, студія «У фарватері істин», РОО НСЖУ.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень