Вода кольору чаю тече з кранів жителів Рівненщини (ФОТО)

І вирішити проблему поки нема можливості

Вода кольору чаю тече з кранів райцентру Сарни на Рівненщині. Причина – зношеність 80% водопровідих мереж.

Аварії на них відбуваються майже щодня. І саме через аварійний ремонт вода забруднюється у коричневий колір, пояснили у міськраді Сарн.

На заміну водопровідних систем міста потрібно понад 200 мільйонів гривень. Ні в держави, ні у громади таких коштів немає.

Чиновники міста запевняють, що моніторять грантові пропозиції, спілкуються з інвесторами та європейськими благодійниками, щоб знайти спосіб замінити мережі.

До речі, подає воду централізовано сарненцям не комунальне підприємство міськради, а Сарненська дільниця водопостачання. Вона належить «Укрзалізниці».

 

А якщо говорити точніше, то ця дільниця - структурний підрозділ Рівненської дистанції водопостачання виробничого підрозділу «Рівненсько-Тернопільське територіальне управління» філії «Центру будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель та споруд» АТ «Укрзалізниця». 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень