Що дешевше — прийняти душ чи ванну: підрахунок експертів щодо витрат води

Знаючи цю інформацію, можна зекономити

В Україні зросли ціни на воду, а з урахуванням ситуації – економічний стан українців погіршився. Тож люди намагаються економити і часто відмовляють собі навіть у найпотрібніших речах.

Експерти підрахували, скільки коштує помитися – прийняти ванну і душ. На що витрачається більше води?

Витрата води під час прийому ванни залежить від її розміру і те, наскільки ви наповнюєте її, щоб покупатися. Витрати води у душі залежать від насадки для душу і як довго зазвичай триває ваше купання.

Стандартна ванна вміщує приблизно 200 літрів, тому, навіть якщо наповнити її наполовину, це все одно складе близько 100 літрів води.

 

 

Середня тривалість прийому душу становить близько восьми хвилин, а середньостатистична насадка для душу витрачає 8-12 літрів на хвилину, тому в середньому витрачається понад 64 літрів води за один прийом душу.

Якщо ви не приймаєте тривалий душ, то витрачатимете менше води, ніж для приймання ванни.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень