Війни за ринок: у Рівному побили жінку (ФОТО)

Вона стверджує, що це зробив представник керівництва ринку «Моріон»

Представник ринку «Моріон» побив жінку і погрожував їй фізичною розправою.

Таке стверджує голова громадської організації «Ринок-захист» Любов Яганова.

Нагадаємо, на сесію прийшли три сотні підприємців, які торгують на ринку, із вимогою дати їм працювати та не підвищувати вартість оренди торгових місць.

Підприємці заполонили два поверхи приміщення, де проходить сесія.

У ситуації розбирається депутатська комісія, і міський голова порадив людям вирішувати проблему у межах засідань цієї комісії.

Після обговорення на засіданні сесії, коли люди розходилися, чоловік-опонент торговців почав погрожувати жінці. Та лише на погрозах не зупинився, говорить Любов Яганова:

 

- Спускаючись сходами, я зустріла цього пана, я не знаю, як його звуть, так, представник Свистуна (власника ринку "Моріон" - Ред.). І він почав зі мною розмовляти, що ініціативна група, яка складається там з 15-ти чоловік, нічого не доб’ється, а ви, якщо будете щось робити, я вам повиламую пальці, повибиваю зуби і цими поламаними пальцями ви будете збирати свої зуби. Я сказала поліцейським, що хочу скласти протокол про погрози, бо боюся за своє життя. Він почав від нас тікати, я почала його наздоганяти. Я розвертаюся, і він мені з усієї дурі б`є в живіт.

Жінка написала заяву у поліцію та викликала «швидку».

За словами поліцейського, який приймав заяву у потерпілої, пояснення у кривдника взяти не вдалося, бо він утік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень