Виїзд чоловіків за кордон через «Шлях»: прикордонники посилять перевірки

Не всі чоловіки, які виїхали через систему «Шлях», повернулися до країни у встановлені терміни

Держприкордонслужба посилює заходи стосовно встановлення законних підстав для перетину держкордону особами, внесеними до системи «Шлях».

Як повідомили в ДПСУ, це пов'язано зі зловживання системою «Шлях», що є правопорушенням. Зокрема, не всі чоловіки, які виїхали, повернулися до країни у встановлені терміни.

Зазначений характер правопорушень спостерігається у перевізників майже зі всіх регіонів України, але найбільше їх у Тернопільській, Закарпатській, Івано-Франківській, Рівненській та Львівській областях.

Окремі підприємці за грошову винагороду, орієнтовно від 3 до 7 тис. доларів США, пропонують свої послуги із внесення даних про осіб до системи «Шлях».

- Наразі 38 ліцензіатам тимчасово припинено доступ до системи, 126 особам повідомлено підозру, чотири особи засуджено.

 

Відповідні рішення прийняли внаслідок випадків використання системи з метою подальшого неповернення на територію України, – зазначили прикордонники.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень