Вирішення матеріальних питань – Ракам, конфлікти з родичами – Терезам: гороскоп на 25 січня

А Козороги можуть наговорити зайвого

ОВНИ

Вам потрібно з обережністю поставитися до нових ділових пропозицій, якими б перспективними вони не здавалися. Також це сприятливий час для покупок, як дрібних, так і досить великих.

ТЕЛЬЦІ

Цей день відкриває період активності у сфері особистого збагачення. Цього дня можна приймати доленосні рішення.

БЛИЗНЯТА

У роботі потрібно прислухатися до голосу розуму, а будь-які розбіжності залагоджувати шляхом компромісу. 

РАКИ

Доля створить сприятливі умови для вирішення матеріальних питань. Готуйтеся миттєво реагувати, приймати рішення по ходу справи та корегувати свої плани. 

ЛЕВИ

Цей день готує вам приємні моменти. Надійдуть нові цікаві пропозиції, на які варто звернути увагу. Суперечки намагайтеся вирішувати без конфліктів. 

ДІВИ

Займайтеся тим, що зміцнює ваші позиції, але залишайте час для зустрічей та спілкування з близькими. У фінансових питаннях варто виявити обережність й утриматися від великих витрат.

ТЕРЕЗИ

Конфлікти з родичами можуть зіпсувати настрій. Вам вдасться в багатьох питаннях відстояти свою позицію, але за умови, що не будете опускатися до образ чи крику. 

СКОРПІОНИ

Важливі справи краще відкласти, адже зараз є ризик помилитися. Можливі сумніви та невпевненість у собі, через які зросте внутрішнє напруження.

СТРІЛЬЦІ

Якщо хочете змін, то варто особисто подбати про те, щоб вони настали якнайшвидше. Аби набратися сил і натхнення, постарайтеся більше часу проводити в компанії людей, з якими вам комфортно та цікаво.

КОЗОРОГИ

Ви будете особливо гострими на язик, тому намагайтеся обійтися без зауважень і докорів хоча б у спілкуванні з рідними.

ВОДОЛІЇ

Цього дня можуть виникнути незначні труднощі у фінансових питаннях. Підтримка та мудрі поради близьких допоможуть почуватися більш впевнено.

РИБИ

Чекайте професійних пропозицій. Зараз напрочуд вдало складатимуться переговори, тому ви зможете досягти бажаних результатів. 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень