Доведеться докласти чимало зусиль: 4 знаки Зодіаку, яких не затягнеш під вінець

Вони люблять флірт і свободу, а от сімейні стосунки їм ні до чого

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, яких практично неможливо вмовити на шлюб. Якщо ж вони таки погоджуються на сімейне життя – партнер має бути готовим до того, що підігрівати інтерес своїх половинок у стосунках потрібно постійно, і докладати максимум зусиль, щоб не зводити подружнє життя до сірих буднів.

СТРІЛЬЦІ

Цей знак Зодіаку відомий своєю жагою свободи і безмежними рівнинами, якими можна безперервно скакати верхи. Він має імпульсивний і пристрасний темперамент, з ним весело, але він прагне уникнути відповідальності, щоб повернутися у свій дикий стан. Щоб закохати в себе людину, народжену під цим Знаком, вам доведеться бути таким самим незалежним і диким.

СКОРПІОНИ

Романтичний, пристрасний та майстер флірту, якщо вірити зіркам. Але цей знак стримано ставиться до перспективи шлюбу. Виною тому Плутон, який призводить до меланхолійного темпераменту і часом неправильного поводження у стосунках. Наближатися до Скорпіона м'яко і тактовно — найкращий спосіб достукатися до його серця.

ЛЕВИ

Вогняний знак, у якому домінує Марс, демонструє примхливий і запальний темперамент. Вони люблять завоювання і дозволять іти до вівтаря тільки в тому разі, якщо їхній партнер зможе стимулювати їх щодня, не впадаючи при цьому в рутину.

ВОДОЛІЇ

Бунтарський до глибини душі — цей повітряний знак, у якому домінує Уран, живе заради свободи і порушує правила, щоб сказати «ні» монотонності. Крім того, будучи дуже розумним знаком, вони рідко розчиняються у закоханості. Щоб пом'якшити Водолія, потрібен час і дуже сильне почуття гумору.

Джерело: Гороскоп та мотивація

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень