Віктора Шакирзяна підтримала ще одна потужна політична сила

У новоствореній Рівнераді

Лідера політичної партії «Рівне разом», кандидата на посаду міського голови Віктора Шакирзяна підтримала «Батьківщина».

У Рівненській міській партійній організації ВО «Батьківщини» наголошують, що це рішення стало можливим завдяки відкритому діалогу між представниками обох політичних сил та спільним пріоритетам кандидата на посаду міського голову та політичної партії «Батьківщина».

 - 22 листопада вибори міського голови міста Рівне. Важливий день, який вимагає відповідального рішення. Рівному потрібен голова, який зможе об’єднати всіх; який матиме і нове, свіже бачення розвитку міста, і достатньо управлінського досвіду, аби забезпечити Рівному відповідний результат.

 

На нашу думку, означеним критеріям відповідає Віктор Шакирзян. Рух «Рівне Разом» в самій своїй назві несе ідею об’єднання громади міста. Сам Віктор Шакирзян заявляє позиції суголосні тим, з якими йшла «Батьківщина».

 

Передовсім це призначення головного архітектора у Рівному, затвердження нового Генерального плану і, на період до розв'язання ключових питань, введення мораторію на будівництво у центрі міста та його рекреаційних зонах. Ці позиції нам не просто близькі, це те, на чому стоїть «Батьківщина» і з чим ми йшли до виборця, — зазначили у «Батьківщині».

Представники «Батьківщини» також зазначили, що Віктор Шакирзян, як людина з вагомим керівним та управлінським досвідом, здатен забезпечити виконання цих та інших важливих рішень. Що своєю чергою створить необхідні умови для динамічного розвитку Рівного на користь всіх його мешканців.

Нагадуємо, що напередодні про свою підтримку лідера «Рівне Разом» Віктора Шакирзяна заявив лідер Рівненської ВО «Свобода», народний депутат 7-го та 8-го скликань Олег Осуховський. Політик зазначив, що Віктор Шакирзян зміг об’єднати навколо себе прогресивні політичні сили, які користуються підтримкою рівнян.

* на правах політичної реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень