Вигідно з «Ескулаб»: базові аналізи за пів ціни

Та додаткова пропозиція до Покрови

Медична лабораторія «Ескулаб» підготувала для мешканців Рівного акційну пропозицію. Це допоможе містянам ефективніше контролювати стан здоров’я.

У період з 15 жовтня до 30 листопада у всіх відділеннях «Ескулаб» на території Рівного діє знижка у 50% на проходження загального аналізу крові (ЗАК) та загального аналізу сечі (ЗАС).

Такі базові діагностичні лабораторні обстеження необхідно проходити регулярно: щонайменше раз на рік. Якщо ж рівняни хочуть відстежити позитивну динаміку змін, доцільно здавати такі аналізи частіше.

До слова, 14 жовтня, у День Покрови Пресвятої Богородиці, охоронниці українського народу, медична лабораторія «Ескулаб» святкує своє 12-ліття. У день свята кожен відвідувач будь-якого відділення лабораторії «Ескулаб» отримає подарунок – 12% знижки на усі лабораторні дослідження (за винятком Fetal DNA).

Ознайомитися із дослідженнями, які виконує лабораторія «Ескулаб», можна на сайті esculab.com.

Також у лабораторії працює власна Інформаційна лінія 0 800 503 680, зателефонувавши на яку, можна отримати інформацію про правила підготовки до аналізів, статус свого замовлення, а також графіки роботи відділень.

* - на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень