Відомо, на який термін на Рівненщині є запас продовольства

Підприємства області працюють і постійно поповнюють запаси

Майже 400 тонн пшениці 3-го класу перебуває на Рівненщині у резерві «Аграрного фонду». Зерно, яке належить державі, зберігається у приватизованому комбінаті хлібопродуктів, детальна інформація щодо цього резерву продовольчої безпеки населення в обмеженому доступі.

Загалом у сільськогосподарських підприємствах області є 3-місячний запас зерна.

 

Підприємства з виробництва інших продовольчих товарів на Рівненщині працюють стабільно і максимально використовують свої виробничі потужності для формування запасів, повідомили в облдержадміністрації.

Станом на початок травня в області є достатньо продукції молока, м'яса, макаронних виробів, борошна, соняшникової олії та курячих яєць. Зауважимо, що наразі кількість молока та продукції галузі птахівництва перевищують фонд споживання населення Рівненщини.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень