Відбудувався – і добре: суд відмовив костопільському погорільцю у позові до сусідів і рятувальників

Хотів відсудити майже 2 мільйони

Костопільський районний суд 3 липня завершив розгляд справи за позовом костопільчанина Віктора Кремінського до сусідів, Головного управління ДСНС у Рівненській області та пожежно-рятувального загону, яку розглядав близько року.

І повністю відмовив позивачу у його вимогах.

Нагадаємо, у жовтні 2018 року на вулиці Котляревського у Костополі Рівненської області виникла пожежа, в якій згоріли два будинки і гараж – у Віктора Кремінського, та гараж з автомобілем – у його сусіда В’ячеслава Снітчука.

Чи заплатять рівненські рятувальники за згорілі хати, через те, що «були п’яні»? (ФОТО/ВІДЕО)

Через пів року після події Кремінський подав позов до суду, вимагаючи від сусіда та рятувальників погасити йому завдані збитки у розмірі 1,8 мільйона гривень та 50 тисяч - морального відшкодування.

Він переконував суд у тому, що винні у пожежі - сусіди, і що рятувальники недбало та безвідповідально поставилися до своєї роботи, відтак могли, але не врятували його будинки від повного знищення.

Позов - унікальний, адже до цього ніхто на Рівненщині не позивався з рятувальниками через згоріле майно.

Віктор Кремінський повідомив, що був готовий до будь-якого рішення суду і ще до його оголошення його адвокати на всяк випадок підготували апеляцію.

Я буду йти до кінця, аж до Верховного суду, - сказав Кремінський.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень