Від людей навчився хіба що курити: хлопчик з Індії жив у вовчій зграї (ФОТО)

Історія про дитину-мауглі

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Це історія про індійського хлопчика Санічара, якого взяли під опіку не люди, а тварини.

У північних індійських джунглях штату Уттар-Прадеш у 1872 році група мисливців помітила, як зграя вовків мчала через ліс, а за ними — маленька дитина, що ходить на чотирьох.  

Тоді мисливці вирішили забрати дитину. Вони розклали багаття біля отвору печери, де перебували вовки разом з хлопчиком, й викурили зграю. Тоді мисливці вбили вовків, схопили хлопчика та відвезли його до сиротинця, де йому й дали ім’я Санічар.

Він їв лише м'ясо, зневажав одяг та точив зуби об кістки. Хоча, здавалося, у нього не було здібностей до мови, він не був німим, спілкуючись звуками тварин.

Санічар все життя провів у дитячому будинку. І навіть знайшов собі друга, коли до сирітського будинку привезли ще одну дику дитину.

Після 20 років спілкування з людьми, людських звичок Санічар майже не перейняв.  

Він вмів ходити прямо, але набагато краще рухався на чотирьох. Він міг одягатися «через силу», але продовжував нюхати всю свою їжу, перш ніж з’їсти її, уникаючи всього, крім сирого м’яса. Єдиною людською звичкою, яку він охоче перейняв, було куріння, і він став постійним курцем.

Помер Санічар у 1895 році. Подейкували, що від туберкульозу.

Джерело: Novyny.live

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень