Ви такого точно не бачили: камера дверного дзвінка зафіксувала, як лось скидає роги (2 ВІДЕО)

Цікаве явище

Рідкісні кадри, на яких видно, як лось скидає роги, зняли на Алясці поблизу міста Анкоридж. Унікальне явище зафіксувала дверна камера спостереження. Відео настільки сподобалось користувачам соцмереж, що воно відразу стало вірусними.

Унікальні кадри американка Тайра Боґерт оприлюднила у Facebook і TikTok.

Як лось потрапив на камеру

Більшість видів лосів скидають роги щороку. Зазвичай це відбувається у кінці зими - на початку весни. Тоді самець відрощує нові роги. Оскільки цей процес відбувається у дикій природі, то дуже важко зафільмувати сам момент скидання рогів.

Проте Тайрі Боґерт пощастило стати свідком цього унікального явища.

 

15 грудня вона перебувала у будинку сестри, коли отримала сповіщення від камери спостереження про те, що біля вхідних дверей відбувається якийсь рух.

Зацікавившись, вона натиснула на сповіщення та спостерігала у прямому ефірі «одні на мільйон кадри». Про це вона згодом розповіла виданню Today.

Лось проходив повз будинок і трясся тілом, майже як незадоволена собака. А через кілька секунд в нього відпали роги. Тварина, злякавшись того, що сталося, швидко втекла.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень