Поліцейськими, які побили людей, займається прокуратура

Правоохоронці обіймали високі посади в міліції і пройшли переатестацію в поліцейські

Працівник поліції, який ще торік був начальником Корецької ДАІ Юрій Лось у липні 2015 року побив людину, а сьогодні під час оголошення йому повідомлення про підозру втік з прокуратури. Як повідомив заступник обласного прокурора Андрій Боровик, до поліції звернувся потерпілий з повідомленням, що правоохоронець наніс йому тілесні ушкодження. Втім, під час реєстру справи, правоохоронці не вказали, що тілесні ушкодження були нанесені саме працівником поліції. Це виявила прокуратура. Як виявилось, Юрій Лось спільно з двома підлеглими зупинили авто і склали протокол про адмінпорушення, втім, копію водію надати відмовилися. На прохання надати документи, на той час ще керівник ДАІ вирішив «провчити» обізнаного громадянина, і наніс йому тілесні ушкодження. Під час оголошення йому про підозру сьогодні Юрій Лось втік, говорить Андрій Боровик:

 

- Вказана особа, які на сьогодні працює уже в поліції, була викликана з метою оголошення підозри, вручення документів про обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади. Однак, під час оголошення підозри вказана особа розвернулася і дуже швидко почала покидати приміщення прокуратури. На мою думку, це, взагалі, було безглуздо, адже підозра все одно оголошена і ми тепер будемо звертатися до суду з метою встановлення місця знаходження цієї особи і приводу його в суд з метою обрання запобіжного заходу.

Між тим, під час брифінгу прокурор оголосив про ще одне гучне затримання. За його словами, найближчим часом буде оголошено про підозру правоохоронцю, який пройшов переатестацію в поліцейські з рекомендацією на вищу посаду. Втім, за даними прокуратури, він також підозрюється у скоєнні тяжких злочинів та заволодінням значної суми коштів. Відомо, що це працівник по боротьбі з економічною злочинністю.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень