Весілля в інфекційному відділенні: у Польщі одружилася пара хворих на Covid-19

Стан нареченого тяжкий

Молода пара хворих на коронавірусну хворобу 23 березня одружилася в лікарні у польському Гданську, у Поморському центрі інфекційних захворювань і туберкульозу. Про це повідомляє польське видання Gazeta Wyborcza.

Спонтанне рішення одружитись було спричинене тяжким станом нареченого. Його дружина дуже рада, що персонал лікарні погодився на таку нетипову церемонію:

Ми дуже дякуємо, що все відбулося так швидко. При нагоді дякуємо усьому медперсоналу за допомогу. Це дуже важливий момент для нас, з одного боку - дуже радісний, з іншого - сумний через ці обставини, - пише жінка у своєму пості на Facebook.

Працівники лікарні прикрасили палату хворого повітряними кульками з гумових рукавичок. Дві медсестри брали безпосередню участь у церемонії – одна була свідком, інша – фотографом. Обидві були в захисних комбінезонах, через що атмосфера весілля чимось нагадувала сцени з серіалу «Чорнобиль», - повідомляє РАДІО ТРЕК.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень