У Рівному біля ринку вибухнув автомобіль

Цим закінчилась спроба чоловіка розігріти собі обід

Близько 11-ї години на вулиці Гетьмана Полуботка біля речового ринку «Сагайдачний» в автомобілі «Mercedes-Benz 207» вибухнув 4-х літровий газовий примус для приготування їжі. Вибуховою хвилею вибило переднє лобове скло та пошкодило двері з правої та задньої сторони. Детальніше про пригоду розповідає інспектор головного управління ДСНС у Рівненській області, Дмитро Мельник:

– Даний інцидент трапився неподалік 1-ї державної пожежно-рятувальної частини, тому вже за лічені секунди черговий караул рятувальників був на місці пригоди та за допомогою порошкового вогнегасника загасили палаючий примус. Потерпілих та травмованих внаслідок вибуху немає. Зі слів водія транспортного засобу, він намагався розігріти собі їжу, як раптом під час запалювання газового примусу трапився вибух.

На щастя, чоловік опіків і травм не отримав. Зорієнтувавшись в ситуації, він викинув палаючий пристрій з машини, а вогнеборці його загасили.

Нагадаємо, раніше на сайті Радіо Трек ми вже викладали відео з місця події.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень