В Україні спростили умови отримання водійського посвідчення під час війни

Частково зменшили термін навчання по теорії

Кабінет Міністрів 10 травня ухвалив дві постанови, які стосуються діяльності сервісних центрів Міністерства внутрішніх справ. Про це повідомив у Фейсбуці заступник міністра внутрішніх справ Богдан Драп’ятий.

Посадовці встановили такі зміни:

  • Внутрішньо переміщені особи, які через бойові дії переїхали тимчасово жити в інше місце, можуть скласти практичний іспит у будь-якому сервісному центрі МВС, попри те, що теоретичний іспит склали в іншому сервісному центрі. Також ці люди можуть отримати водійське посвідчення у будь-якому сервісному центрі МВС незалежно від місця складання теоретичного та/або практичного іспитів.
  • Відтепер можна навчатися теорії онлайн за допомогою програм Zoom, Skype, Google meet тощо.
  • Термін навчання для майбутніх водіїв на категорії В, C1, C, С1Е та СЕ скоротили. Зокрема, зменшили на 20 % теоретичну частину з тем «Будова і технічне обслуговування ТЗ», «Етика Водія ТЗ» тощо.
  • Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, виданого за заявою його власника на ім’я особи, яка здійснює поїздку за кордон, можна повернути протягом десяти днів з дня повернення цієї особи з-за кордону у будь-якому сервісному центрі МВС.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень