В мережі показали рідкісну «Ниву»… кабріолет (ФОТО)

Привіт із Канади

 Lada Niva Cabrio у версії Еверест
Lada Niva Cabrio у версії Еверест

Позашляховики Lada Niva свого часу були вельми популярними на закордонних ринках. Роками ці авто експортувалися за кордон в обмежених кількостях і часто адаптувалися до тих чи інших умов або потреб.

Один з найбільш невловимих варіантів – Lada Niva Cabrio у версії Еверест (на фото) представлений канадським імпортером Lada Cars of Canada. Канадські кабріолети зовні відрізнялися від стандартних серійних позашляховиків. Базова модель була універсальною, але за потреби могла перетворитися на кабріолет. Були доступні й інші опції на кшталт люка на даху чи переднього «кенгурятника».

 Lada Niva Cabrio
Lada Niva Cabrio

Lada Niva Cabrio у версії Еверест були переобладнані для канадського ринку на танковому заводі ZŤS Martin у сучасній Словаччині (цей завод припинив роботу з падінням «залізної завіси»).

Джерело: hyser

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Теги: Нива
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень