УВАГА! У Рівному – квартирні шахраї

Невідомих осіб помітили сьогодні на мікрорайоні «Північний»

Зокрема, невідомих помітили на вулиці Князя Романа. Псевдо-представники тамтешньої поліклініки ходять по квартирах та пропонують купувати нібито за зниженими цінами медичне обладнання: прилади для вимірювання цукру в крові (глюкометри) і збирають гроші на закупівлю нового електрокардіографа в поліклініку. Головний лікар поліклініки «Північна» Андрій Пароля каже, що ці особи жодного відношення до поліклініки не мають і звертається до рівнян з проханням не піддаватися на їх провокаці:

- Сьогодні в реєстратуру був телефонний дзвінок і повідомили лікаря - дільничного терапевта - про те, що ходять люди, представляються представниками поліклініки «Північна» і пропонують людям купляти глюкометри по акційних цінах і збирають також кошти на закупівлю нового ЕКГ-апарату (електрокардіографа,-ред.).

 

Шановні мешканці мікрорайону «Північний»! Адміністрація поліклініки «Північна» повідомляє вас про те, що працівники поліклініки не ходять по мікрорайону і не пропонують глюкометри і не збирають кошти на купівлю нового ЕКГ-апарату.

 

Якщо ж шахраї завітали і до вас – негайно повідомляйте про це в поліцію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень