Український шок: чи можна їсти сало кожен день

Є одне дуже важливе правило

Сало подобається багатьом гурманам. І це не дивно, смачний, ніжний та ситний продукт мало. Чимало людей настільки люблять сало, що вживають його щодня.

І лікарі таку ідею підтримують. Попри те, що сало – продукт калорійний, містить багато жиру – його можна їсти щодня. Але варто пам’ятати про одне важливе правило.

100 грамів сала містить приблизно 800 ккал. Це при тому, що добова норма кілокалорій на день становить трохи більше ніж 2000 для жінок і близько 2500 для чоловіків.

 

Крім того, сало - це жирний продукт: на 100 г такої їжі - 90 г жиру.

Щоб не нашкодити організму, вживати сало треба помірно.

Якщо з'їдати щодня не більше 15-20 г сала (люди з високим рівнем фізичної активності можуть підвищити норму в 1,5-2 рази), то жодних поганих наслідків, швидше за все, не буде.

Навпаки, людина матиме користь: до її організму надійде чимало корисних речовин.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень