Українця, який вийшов з польської тюрми, одразу депортували

Відсидів понад два роки

Громадянин України відсидів понад два роки у в’язниці за скоєння злочину проти життя і здоров’я та за спробу замаху на сексуальну свободу і гідність людини.

За цей час у чоловіка закінчився термін легального перебування в Польщі, а прав на перебування за кордоном в інших країнах Європи він теж не мав.

 

Таким чином, тільки-но чоловік вийшов на свободу - одразу став нелегалом і мав покинути країну, - повідомляє strazgraniczna.pl. Але цього не зробив.

Українця затримала прикордонна служба в місті Тарнув. Чоловіка зобов’язали повернутися на Батьківщину і заборонили в’їзд на територію Польщі та інших країн Шенгенської зони на 3 роки. Окрім того, його внесли до списку іноземців, перебування котрих у Польщі й інших країнах Шенгену небажане.

Якщо після трьох років порушник вирішить знову поїхати до Європи, йому можуть у цьому відмовити – не видати візу або не пропустити у пункті перетину кордону.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень