Удача в них у крові: жінки з цими іменами будуть щасливі все життя

Вони запрограмовані на успіх

Ганна

Ці жінки тонко відчувають людину, завдяки чому їх оточують лише добрі люди. Ганна також вміє вибрати відповідного чоловіка, що приносить їй сімейне щастя, яким вона насолоджується все життя.

Марія

Власниці цього імені веселі та товариські, у них легка вдача. Успіх супроводжує Марію протягом усього життєвого шляху. Крім того, вона не боїться проблем та зберігає оптимізм навіть у непростих ситуаціях.

Олена

Олена - життєрадісна оптимістка, вона легка у спілкуванні та цінує красу й затишок. Власниці цього імені досягають своїх цілей завдяки завзятості та винахідливості. Вони мають гарну інтуїцію, яка допомагає зробити правильний вибір.

Єлизавета

Ці жінки притягують успіх. З одного боку, Єлизавета - амбітна та напориста, а з іншого - великодушна й щедра. Серце власниць імені відкрите для життя, вони радіють доброму та здатні долати труднощі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень