У зоопарк Рівного хочуть завезти жирафів

Ці тварини є тільки у двох звіринцях України

Директор зоопарку Рівного Олег Павлюк каже, що можна й замахнутися на купівлю слона. Але його нема де взяти. А ось жирафів в Європі – надлишок. Тож одним із стратегічних планів розвитку зоопарку є купівля саме цих тварин.

Говорить Олег Павлюк:

Жирафи залишаються ідеєю фікс, яку хочеться все-таки реалізувати. Два фактори, чому саме так за цих жирафів зачепився. По-перше, вони є фактично в надлишку в Європі. Памятаєте, що була історія, що там десь в Данії навіть забивали. Їх є надлишок. Я знаю чеські зоопарки, в яких є 18-20 жирафів. У них проблема. Вони не знають, де їх подіти. Вони їх готові передати.

 

В Україні нині є чотири жирафи. У нас є потенціал. Це дуже добре.

За словами Олега Павлюка, щоб могти утримувати жирафів у зоопарку Рівного, потрібно побудувати спеціальний теплий ангар. У яку суму він може обійтися – Олег Павлюк ще не підраховував.

До речі, нині в Україні жирафи є тільки у Київському зоопарку та одному з приватних звіринців. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень