У Рівненському зоопарку будують нову котельню

Вона працюватиме на твердому паливі і зекономить гроші закладу

Мавп, птахів, антилоп, зебр та інших тварин у рівненському зоопарку тепер обігріватимуть краще. Тут почали будувати нову твердопаливну котельню, яка опалюватиме будиночки африканських тварин взимку. До того ж, нова котельня допоможе зекономити неабиякі кошти самому зоопарку.

Відомо, що на твердопаливну котельну місто виділило 600 тисяч гривень. А зоопарк за свій кошт, а це 450 тисяч,  розробив усю необхідну документацію. Роботи вже тривають і завершаться до кінця цього року.

Ось що розповів директор зоопарку Олег Павлюк:

Ми ці кошти до кінця року, переконаний, освоїмо. До зими запустимо опалення для тих тварин. Там раніше було електричне опалення, і це було дуже дорого. За місяць взимку нам доводилось платити по 70 тисяч за тепло. Тепер із введенням в експлуатацію цієї твердопаливної котельні ми зможемо економити суттєві суми. Думаю, що за два, два з половиною роки вкладені у цю котельну кошти окупляться.

Зауважимо, що будівництво котельні, на яку виділяли гроші із бюджету зоопарку, не вплине на цінову політику звіринця. Тобто вартість квитка взимку тут не зростатиме. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень